4 Anak Selebriti Terkenal Ini Bukan Sahaja Menjadi Tumpuan Peminat & Dibesarkan Dalam Kemewahan!

Menjadi anak selebriti terkenal sememangnya sangat menjadi tumpuan peminat, mereka bukan sahaja mendapat populariti tetapi juga mereka telah dilimpahi kemewahan. Dan begitulah kehidupan anak-anak selebriti yang akan kita kongsikan.

Abram Khan.


Kelebihan si cilik ini mempunyai paras rupa yang sangat comel, anak kepada Shah Rukh Khan Dan Gauri Khan ini sentiasa tampil di kaca-kaca tv dan juga di majalah. Walaupun umurnya belum meningkat dewasa, tetapi sudah mempunyai pendapatan yang lumayan dari syarikat Entertainment tersebut.

Aaradhya Bachchan


Walaupun umur masih terlalu muda untuk mendapat hadiah nya mewah dari ibu dan bapanya. Tetapi pada sambutan hari lahirya yang pertama, Aardhya dihadiahkan mini cooper. Manakala ketika umurnya 4 tahun, Aaradhya telah mendapat hadiah dari kedua orang tuanya sebuah kereta audi 8. Selain itu juga si cilik ini sudah mempunyai rumah dengan harga ribuan ringgit atas namanya di Dubai.

Viaan Kundra

Anak yang comel dari pengusaha Raj Kundra Dan artis cantik Shilpa Shetty ini juga boleh dikatakan telah diberi kemewahan. Baru-baru ini si cilik ini mendapat prototype Lamborghini yang berharga ribuan ringgit. Dan kedua orang tuanya telah berjanji akan membelikan Lamborghini sebenar setelah dewasa kelak. Sangat beruntung kan?

Aryan Khan


Sangat mirip dengan wajah ayahnya. Kalau si cilik adiknya AbRam terkenal di kaca tv dan majalah, Aryan Khan juga berpeluang merasai kemewahan ahli keluarganya apabila ayahnya Ahah Rukh Khan telah menghadiahkan kereta mewah Audi lengkap dengan multimedia navigation system dan DPS sound sistem.

Sungguh bertuah, masih kecil sudah merasai kemewahan.Dan untuk kita pulak, BERSYUKURLAH dengan apa yang ada. Tak Gitu?

 

Sumber: http://www.penmerahpress.com