Seram! batu hitam yang menghalang jalan tiba2 bergerak-gerak ketika dipindahkan, rupa-rupanya..

Awalnya disangka batu hitam yang menghalang jalan, ketika mahu dipindahkan ia tiba2 bergerak-gerak, Rupa2nya

Kejadian ini berlaku di Amerika dimana pada mulanya kelihatan ada benda hitam yang kelihatan seperti batu di tengah tengah jalan raya..tetapi setelah diamati ternyata benda itu bergerak gerak..

Ternyata benda hitam yang disangka batu itu sebenarnya adalah dua ekor anak beruang comel berwarna hitam yang sedang bermain main berdua..

mungkin adik beradik agaknya kedua dua beruang ini dimana mereka kelihatan sangat comel dan lincah dah juga sedang leka bermain berdua..

Kelihatan juga di dalam video ini ramai yang memberhentikan kereta di tepi jalan dan mengambil kesempatan mengambil gambar dua ekor anak beruang hitam yang lincah ini..

Setelah puas bermain mungkin, ataupun setelah kedua dua ekor anak beruang ini sedar akan kehadiran ramai orang yang memerhatikan mereka dari jauh..mereka pun masuk semula ke dalam hutan..


Anak anak beruang ini bernasib baik kerana mereka hanya diperhatikan dari jauh..jika pemburu haiwan haiwan eksotik yang nampak..pasti beruang beruang ini sudah ditangkap..

Peluang untuk melihat haiwan liar seperti ini berada di depan mata kita bukan peluang yg selalu kita dapat..bila dah jumpa depan mata..nikmatilah sehabis baik dan peliharalah alam fauna kita..

Jom tonton video penuh dibawah, Jangan lupa share ye..

Kredit : https://kisahkini.pw