Berikut 6 Player Kacak World Cup 2018, Player No.6 Tu Macam Pelakon Lelaki Popular Malaysia!!

Selain sambutan Aidilfitri yang menjadi bualan di semua laman media sosial, pertandingan sukan popular bola sepat Piala Dunia FIFA 2018 turut menjadi topik hangat di media sosial sekarang.

Piala Dunia FIFA atau selalunya disebut sebagai Piala Dunia merupakan pertandingan yang paling penting dalam bola sepak antarabangsa. Selain itu, Piala Dunia juga dinantikan oleh peminat sukan popular ini setiap empat tahun sejak 1930. Kejohanan yang sudah masuk kali ke-21 ini menyaksikan 32 pasukan termasuk Rusia yang layak secara automatik sebagai tuan rumah, berentap untuk menjulang trofi Piala Dunia yang menjadi rebutan. Kejohanan ini sudah berlangsung pada 14 Jun yang lalu dan bakal berakhir pada 15 July nanti.

Jangan terkejut, ada juga artis yang sanggup beraya di Rusia hanya kerana ingin menyaksikan perlawanan Piala Dunia secara langsung di stadium seperti Janna Nick dan Alvin Chong. Tidak semua yang minat akan perlawanan bola sepak ini terutamanya perempuan. Betul tak? Peminat suka bola sepak ini selalunya dimonopoli oleh kaum lelaki. Kalau ada perempuan yang minat bola pun mesti tak ramai.

Tapi, mana-mana perempuan mesti kenal Christiano Ronaldo dan David Beckham. Betul tak? But don’t worry girls, kalau tak minat tengok bola sepak, boleh ‘cuci mata’ tengok pemain-pemain bola sepak yang hot dan kacak ni.

1. ALISSON BECKER

Umur: 25
Negara: Brazil
Nombor Jersi: 1

2. JAMES RODRIGUEZ

Umur: 26
Negara: Colombia
Nombor Jersi: 10

3. LIONEL MESSI

Umur: 30
Negara: Argentina
Nombor Jersi: 10

4. MOHAMED SALAH

Umur: 25
Negara: Egypt
Nombor Jersi: 10

5. MATS HUMMELS

Umur: 29
Negara: German
Nombor Jersi: 5

6. ANDRE SILVA

Umur: 22
Negara: Portugal
Nombor Jersi: 9

Jangan Lupa Komen

sumber : http://www.nona.my