Rupa-rupanya Da Ada Tempat, Tak Payah Lepak Luar. Patutlah Jadi Sumber Inspirasi Netizen!

 

Pasangan ini sentiasa menjadi sumber inspirasi pada orang baik. Baik dalam mendidik anak mahupun dalam hubungan suami isteri. Walaupun sibuk dengan kerja, namun Johan Raja Lawak memang cukup mementingkan keluarga.

Penat macam mana sekali pun anak-anak dan isteri adalah keutamaan. Malah, dia juga tidak kisah dan cukup ringan tulang membantu isterinya Ozlynn menjaga anak dan juga mencuci pakaian.

Terbaru, Ozlynn memuat naik status di laman instagramnya mengenai aktiviti yang dilakukan oleh suami dan anak-anaknya.

Rupa-rupanya Johan telah menyediakan satu bilik khas untuk bermain game, khusus buat mereka sekeluarga.

Baby tdo… yg lain?? Mekak x sudah.. xpe.. kita bg peluang sb dlm masa yg sama kita juga ada peluang utk shopping online… masa nih la ko mintak apa pon dpt.

Rata-rata pengikut laman sosial mereka mengagumi pasangan ini kerana memiliki bilik khas untuk bermain game. Seronok la anak-anak Johan kan, tak payah nak keluar rumah. Boleh saja bermain game di rumah. Untung betul. Pandai Johan ambil hati isteri dan anak-anaknya.

-hycarl.meRindu, dulu selalu main ps4 dengan ayah, dia selalu kalahkan kami adik beradik, sekarang dia dah pergi dekat orang lain hm 😔 apa yang tinggal just memories… hm
-aiqa_zue@muhamadshakirabdullah best nya tmpat main game dieee 😱
cikgupizza_cikmiaKekeluargaan sungguh…..bestnya….seronok tgk…..yg bestnya…..lena baby tu….hihihi….sape nme adik chantiq tu 😍😍
md.izham@shdananee_ perghh.. ini macam laa padu. Pergh idola ni. Kena buat cenni dirumah kita nanti. Hahaha
Sumber: IG jozlynnhanania

Tinggalkan Komen

sumber :  https://www.keluarga.my