MasyaAllah! Tak Sangka Semua Terkedu Mendengar Bacaan Surah Ar Rahman Dari Harris J!

Penyanyi HARRIS J, dilahirkan di Chelsea di tengah-tengah Kota London, beliau adalah seorang artis Muda Muslim British berketurunan India dan Ireland yang merupakan artis baru dari Awakening Records.

Muncul dengan sebuah video klip yang baharu bertajuk ‘Salam Alaikum’ imej dan perwatakan Harris J saling tak tumpah seperti Justin Bieber. Klip video single terbaru beliau di YouTube telah mencecah sejuta tontonan dalam tempoh sebulan ditayangkan.

Pada usia muda, bakat semula jadi Harris J kerana nyanyian adalah jelas. Menjelang usia lima tahun, beliau mula menyanyi dan membuat persembahan di khalayak ramai, di pertunjukan sekolah dan perhimpunan berbilang agama.

Setelah memasuki ‘ Awakening Talent Contest’ pada tahun 2013- Harris J telah memenangi pertandingan tersebut dan menandatangani perjanjian rekod eksklusif dengan Awakening Records.

Pertandingan yang diadakan pada tahun 2013 itu menyaksikan Harris J berjaya menewaskan lebih 1000 penyertaan berbentuk rakaman video nyanyian dari 66 negara di seluruh dunia.

Album pertama berjudul ‘Salam’ meggunakan khidmat penerbit, Mike Harris itu dikeluarkan pada bulan September 2015 di seluruh dunia. Manakala di pasaran Malaysia sekitar bulan November sempena jelajahnya bersama Maher Zain nanti di Malaysia.

Ketika artis Indonesia dan artis manca duel baca Al-Qur'an..!!Share ya biar tambah kebaikan! 😊😘

Posted by Asenk Corp. on Friday, 3 November 2017

Irwansyah, Faank dan Apoy Wali Band serta Harris J yang juga hafaz Al-Quran Membaca Surah Ar-Rahman.

Tersentuh Hati Mendengar Alunan Suara Mereka Membaca Surah Ar-Rahman.

Artis Malaysia Pon Boleh Cuba Buat macamni

Ketika artis Indonesia dan artis manca duel baca Al-Qur'an..!!Share ya biar tambah kebaikan! 😊😘

Posted by Asenk Corp. on Friday, 3 November 2017

sumber : http://www.budiey.com