Rare! Meriah Betul Majlis Kahwin Pengantin Ini Sehingga Tular Di Media Sosial dan Jadi Perhatian Netizen

Tidak di nafikan,hari perkahwinan adalah hari yang di tunggu-tunggu oleh ramai bakal pengantin. Yalah, mereka bakal meninggalkan zaman bujang dan masuk ke hidup baru sebagai suami isteri bersama yang tercinta. Makanya majlis kahwin tersebut biasanya mahu di lakukan dengan penuh meriah. Ada yang suka melakukan majlis kahwin yang simple dan sederhana,asal ada anak beranak dan kawan-kawan sudah cukup.

Ada juga yang buat kenduri tiga hari tiga malam,bersanding lebih dari 2 kali. Kata orang apabila mahu melakukan sesuatu bairlah ukur di baju sendiri. Jika pengantin mampu untuk buat majlis kahwin yang meriah menggunakan duit sendiri atau keluarga yang support, maka tiada salahnya di situ. Namun hari ini, trend majlis kahwin sudah tidak sama seperti dahulu. Jika dahulu kita susah mahu jumpa ada DJ yang memutarkan lagu dengan bunyi yang kuat di serata majlis.Namun sekarang jika tiada DJ majlis kahwin di anggap tidak meriah.

Tidak lama selepas itu, timbul pula trending ada majlis tari-menari di dalam majlis kahwin pengantin. Contohnya sebelum ini tular rakaman video majlis kahwin orang Melayu penuh dengan tarian Bollywod di mana lelaki perempuan turut bercampur aduk menari beramai-ramai termasuk pengantin. Bagi pengantin itu adalah satu perkara yang seronok dan memeriahkan majlis.

Video di Bawah Ini Menjadi Tular Di Media Sosial Kerana Majlis Perkahwinan Yang Meriah Dengan Tarian Bollywod dan rata-rata netizen amat terhibur

Fuh Gempak Betul Majlis Kahwin Pengantin Nie… 😍😍😍 Kalah Artis…Meriah Dengan Lagu2 Bollywood….πŸ’ƒπŸ•ΊKredit Nad Ya | Loav.Film

Posted by Viral Media Johor on Friday, 3 August 2018

sumber video: fb Viral Media Johor

sumber :Β https://kisahdunia.com