Bersemut Kata-kata Syuib pujuk Sarah, curi perhatian netizen

Jangkaan Netizen untuk pemenang AJL33.

Dalam pada itu, laman sosial Twitter juga sudah dipenuhi dengan ramalan netizen mengenai bakal pemenang AJL33.

Rata-rata mereka berpendapat penyanyi Misha Omar bakal menjuari AJL33 menerusi lagu Sampai Bila dan lagu Semakin nyanyian Siti Sarah turut dijangka bakal membawa pulang trofi pada malam ini.

Selain dua lagu itu, 10 lagi lagu terbaik yang akan bersaing adalah Dimatamu nyanyian Sufian Suhaimi, Bunga (Ara Johari), Bunga (Altimet) akan dinyanyikan oleh kumpulan DeFam dan Luluh (Khai Bahar).

Turut bersaing ialah Jatuh Bangun (Haqiem Rusli ft Aman Ra), Kau Pun Sama (Syamel), Haram (Hael & Dayang), Hajat (Hael Husaini), Nisan Cinta (Siti Nordiana & Jaclyn Victor) dan Tak Pernah Hilang (Amylia & Kaer).

Ramalan hanya sekadar ramalan, rezeki tidak menyebelahi Siti Sarah. InsyaAllah ada rezeki yang lebih besar untuk Sarah menanti.. Namun di sebalik kedukaan itu, Syuib telah berkongsi kata-kata untuk isterinya, Sarah. Bersemut kata-kata Syuib buat Sarah…

Rata-rata netizen memberi komen semangat antaranya:

Namun disebalik kata semangat ada terselit kata semangat yang paling win di bawah… kita ambil dari sudut positif je la kan.. semoga sarah dan shuib murah rezeki di tahun hadapan

Kecewa gila dengan sarah. Lepas tengok semi

Mmg da terbayang2 final lagi gempak..

Sumber : ig syuib dan mstar.com.my