[VIDEO] “Tampo Nak??”- Tarian ‘KetumKetumRamadan’, Azhan Rani Buat Ramai Geram!

Jika anda mengikuti perkembangan pelakon terkenal, Azhan Rani atau sangat dikenali dengan watak Ustaz Hamadi, pasti ada saja yang boleh buat anda terhibur.

Malah, tarian yang diberi nama sebagai ‘KetumKetumRamadan’ membuatkan Azhan sekali lagi menjadi tumpuan ramai peminat.

Siapa yang dah lembik tu kuatkan semangat..

Namun disebalik tarian yang dikongsi, Azhan juga memberi pesanan sempena bulan Ramadan yang mana dia meminta agar netizen tidak stress dan menyambut bulan ini dengan semangat dan ceria.

 

View this post on Instagram

 

dah.. baru 1st puasa tak payah nak stress2 sangat .. tak payah nak low energy sangat… sambut bulan mulia ni dengan semangat dan ceria.. #positifselalu #setulusikhlas jom sama2 perbaiki diri.. siapa yang dah lembik tu kuatkan semangat.. bangun follow step ni .. tarian ni dinamakan #ketumketumramadan .. sikit lagi.. tahniah buat semua untuk ramadan hari ini.. semoga terus menjalani hari2 ramadan terindah tahun ini 🙏 Posted @withrepost • @haniecenderawasih #dibaliktabir..Ok ni tarian lagu raya baru taun ni by @azhan_rani Pakej suffle,rap,zapin,sabah bahhhh 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #akutakraya #Tv3 #santaishoting #teamproduction Director by @nazir_37 #Wardrobe @_artismalaysiaofficial_ #bts #justsharing #justshare #viral #viralvideo @kini.viral #menyanyi @_inaijari_ @rotikaya @officialhlive @ohsem.video @kakikipasartis #dibaliktabir #mediahiburan #candid #followers #instapic #productionteam #viralvideo #artismalaysia #regran #lawak #santaishoting #crewlife #instagram #repost #candid #video #motifviral

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

 

Video

 

Sape tengok lebih dari sekali..

Buat Ramai Geram Tengok

Kalau letih balik kerja tu haa boleh lah try..

Buat ramai tergelak tengok

Netizen menerusi ruangan komen tidak ketinggalan memberi respon mengenai tarian Azhan selain netizen turut berseloroh dengan pelakon disukai ramai ini.

sebelum ni tular menari bersama syuk dalam bintang mencari bintang…

artikel berkaitan …

“Hebatnya Kamu, Yakinnya Kamu”- Gabungan Azhan Rani, Jihan & Syuk Julang RM100K

Selepas 8 episod bersiaran, akhirnya rancangan lawak terbitan TV3, iaitu Bintang Bersama Bintang telah pun melabuhkan tirainya malam tadi. Di penghujung episod final program tersebut, gelaran juara telah berjaya disandang oleh Shuk atau nama sebenarnya Mohammad Shukri bin Mohamed Sahar yang membawa balik hadiah wang sebanyak RM 100,000 selepas sengit bersaing dengan Mamak, Chiwan, Shariff dan Achey.

 


View this post on Instagram video

Tahniah @shuk_hotfm ! Pemenang Super #BBB2019 malam ini! Terima kasih juga kepada semua yang menyokong Bintang Bersama Bintang 2019!

A post shared by tv3malaysia (@tv3malaysia) on Apr 28, 2019 at 8:12am PDT

Dalam sketsa di peringkat akhir ini, ternyata gandingan Syuk dan Jihan dalam menghidupkan watak utama drama Nur 2 yang telah menjadi fenomena baru-baru ini amat melucukan. Tidak cukup dengan itu, kehadiran watak antagonis drama tersebut iaitu Azhan Rani juga telah mencuri tumpuan dan menghangatkan lagi suasana persembahan!

Sambungan Nur 3 ke ni…Ustaz Hamadi bukan dah arw4h ke?

Ternyata persembahan itu telah membuatkan rata-rata penonton dan peminat dramai ini tidak kering gusi, terutamanya apabila Azhan Rani menghidupkan semula watak Ustaz Hamadi di atas pentas. Menerusi perkongsian di laman Instagram masing-masing, Azhan dan Jihan turut mengucapkan tahnaih kepada pelawak dan penyampai radio tersebut.

Ni kerja giIa…Thank you Shuk tak putus asa jemput

Alhamdulillah…tahniah Shuk!

Ucapan kemenangan Shuk, juara BBB musim ke-2

Video

Sumber: YouTube TV3MALAYSIA Official & IG tv3malaysia

Sumber: Azhan Rani

sumber : himpunan cerita lawak

kisah dunia