“Ini kalau masih ada yang nak komen negatif pasal baju DCT ni memang…” – super cantik sangat

Terbaru, PEREKA fesyen terkenal Rizman Ruzaini telah berkongsi baju rekaannya untuk penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza.   View this post on Instagram Dato Sri Siti Nurhaliza wearing a custom royal gold puteri perak inspired piece #rizmanruzaini @ctdk make up by @epie_temerloh photograph by @blackpepperproduction cc @rozisangdewi #sitinurhalizaontour A post shared by rizmanruzaini

“Selalu dok nampak mcm Jessica Alba ja kan? haaa nindiaaaaa Panda dari Penang” – Faezah Elai

Definisi kecantikan untuk setiap orang itu berbeza. Ramai yang menganggap kecantikan itu mengenai kulit yang putih. Namun, ia sebenarnya lebih daripada itu. Masing-masing ada kecantikannya yang tersendiri yang tidak boleh dibandingkan dengan orang lain. Bagi Faezah Elai, Allah telah menjadikan hambaNya sempurna dan kita tidak perlu malu dengan apa yang kita rasa kurang sebaliknya bersyukurlah.

Umur Baru 21 Tahun, Dah Ada Rumah RM104.2Juta & Koleksi Kereta Mewah RM7.8Juta!

Fuh, macam tak masuk akal kekayaan yang dimiliki Kylie Jenner! Bayangkan baru saja berusia 21 tahun tapi sudah memiliki segala-galanya yang diimpikan setiap wanita. Cantik, kaya, terkenal, berjaya dan paling penting mempunyai keluarga bahagia bersama Travis Scott dan anak perempuan mereka, Stormi Webster. Sempurnanya kanvas hidup billionaire termuda di dunia ini! Mula membeli hartanah sendiri

11 Dekorasi Pernikahan Artis Terbaik Sepanjang 2018, No.1 Tema Paling Sukar Dilakukan

Jodoh pertemuan selebriti Malaysia yang mendirikan rumah tangga sepanjang tahun 2018. Saban tahun, bukan kita-kita ini saja yang berlumba-lumba mahu membina masjid, para selebriti pun tak mahu kalah tau! Seperti biasa, jika darah anak seni mengalir dalam badan, sudah tentulah mereka ini akan dipandang tinggi jadi seboleh-bolehnya majlis atau resepsi perkahwinan itu akan diadakan secara

“Thankful that my birthday is on a blessed Friday, Alhamdulillah” Bella Astillah Bertudung Di Hari Jadi

Semalam genap Bella Astillah 25 Tahun, kebelakangan ini nampaknya Bella sering bertudung.. Terbaru Bella ada muat naik status “makeup for @bellaastillah today.” Bella juga kelihatan bertudung dan cantik sangat. Semoga Bella terbuka hati untuk bertudung sepenuhnya.. Terbaru juga dari @makeupbynadia ada berkongsi video make up untuk birthday girl semalam dan ini hasilnya. Rata-rata netizen memuji

Meremang Bulu Roma Dengar Kucai Cover Lagu Letto Ruang Rindu, Macam Penyanyi Asal

KALAU ditanya kepada mereka yang berusia 30 tahun ke atas sama ada mengenali Kucaimars, mungkin kebanyakannya akan menggelengkan kepala. Memang benar, remaja berusia 21 tahun ini bukan artis arus perdana yang kerap menjadi bahan gosip dalam akhbar atau televisyen. Bagaimanapun, individu di sebalik nama pentas Kucaimars iaitu Amirul Husyairi Nani telah mencipta fenomena tersendiri dalam